Dylon Pods Intense Black 350g

Dylon Pods Intense Black 350g
Dylon Pods Intense Black 350g
0 Review | Review toevoegen
Dylon Pods Intense Black is textielverf voor het verven van textiel in de wasmachine. Door de nieuwe techniek is het toevoegen van los poeder niet meer nodig.

Standaard levertijd

2 dagen

EAN

5000325047167

€ 11,99
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Dylon Pods Intense Black is textielverf voor het verven van textiel in de wasmachine. Door de nieuwe techniek is het toevoegen van los poeder niet meer nodig. Het enige wat je dient te doen is het lipje van de capsule te verwijderen en de capsule in de wasmachine bij het textiel plaatsen. Textielverf gebruik je voor het verven van bijvoorbeeld lakens, gordijnen, kleding of andere stukken textiel. De verf is speciaal ontwikkeld voor het kleuren van natuurlijke weefsels in de wasmachine. De verf is niet geschikt voor het verven van textiel met een speciale coating zoals dry clean, waterafstotend enz. 

 

Gebruik

  • Stop het vochtige kledingstuk in de wasmachinetrommel. 
  • Verwijder de huls, haal het deksel eraf en leg de bol boven op het kledingstuk.
  • Draai een volledig wasprogramma op 30°C of 40°C.
  • Draai nog een wasprogramma van 30°C of 40°C, met wasmiddel.
  • Lees de gebruiksaanwijzing voor gedetailleerde instructies.
  • Geschikt voor: katoen, linnen en viscose. Op mengingen met synthetische stoffen wordt een lichter kleurresultaat verkregen (pure synthetische stoffen kunnen niet worden geverfd).
  • Met één pakje verf je 600 g stof in een diepe kleur of max. 1,8 kg in een lichtere kleur.

 

Gevaar

Veroorzaakt huidirritatie. Veroorzaakt ernstig oogletsel. Kan een allergische reactie veroorzaken. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Beschermende handschoenen/oogbescherming dragen. BIJ CONTACT ME DE OGEN: voorzichtig uitspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Onmiddelijk een ANTIGIFCENTRUM/arts raadgplegen. BIJ CONTACT MET HUID: met veel water wassen. Bevat: natriummetasilicaat.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.