Dylon Pods Ocean Blue 350g

Dylon Pods Ocean Blue 350g
Dylon Pods Ocean Blue 350g
0 Reviews | Review toevoegen
Dylon Pods Ocean Blue is bedoeld voor het verven van textiel met behulp van de wasmachine. Door de nieuwe formule is het toevoegen van los poeder niet meer nodig.

Standaard levertijd

2 dagen

EAN

5410091739157

€ 9,99
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Dylon Pods Ocean Blue is bedoeld voor het verven van textiel met behulp van de wasmachine. Door de nieuwe formule is het toevoegen van los poeder niet meer nodig. Je hoeft enkel het lipje van de capsule te verwijderen en de capsule in de wasmachine bij het textiel te plaatsen. Je kunt textielverf gebruiken voor het verven van bijvoorbeeld lakens, gordijnen, kleding of andere stukken textiel. De verf is speciaal ontwikkeld voor het kleuren van natuurlijke weefsels in de wasmachine. De verf is niet geschikt voor het verven van textiel met een speciale coating zoals dry clean, waterafstotend enz. 

 

Gebruik

Het gebruik van Dylon Pods Ocean Blue textielverf is zeer gemakkelijk. Voor een intens blauwe kleur gebruik je enkel de capsule. Deze plaats je, nadat je het lipje hebt verwijderd, in de wasmachine met het natte textiel.  

Vervolgens stop je het vochtige kledingstuk in de wasmachinetrommel. En leg je de bol bovenop het kledingstuk. Draag een volledig wasprogramma op 30 of 40 graden. Draai hierna nog een wasprogramma van 30 of 40 graden maar nu met wasmiddel. 

 

Geschikt voor katoen, linnen en viscose. Op mengingen met synthetische stoffen wordt een lichter kleurresultaat verkregen. 

 

Gevaar

Veroorzaakt huidirritatie. Veroorzaakt ernstig oogletsel. Kan een allergische reactie veroorzaken. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Beschermende handschoenen/oogbescherming dragen. BIJ CONTACT ME DE OGEN: voorzichtig uitspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Onmiddelijk een ANTIGIFCENTRUM/arts raadgplegen. BIJ CONTACT MET HUID: met veel water wassen. Bevat: natriummetasilicaat.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.