FlowFlex Covid-19 Sneltest Sars-cov Antigeen 1 stuk

FlowFlex Covid-19 Sneltest Sars-cov Antigeen

is een RIVM goedgekeurde sneltest voor het thuis testen op een actuele COVID besmetting.

 

Deze ondiepe corona sneltest is een zogeheten laterale flow chromatografische immunoassay, wat inhoudt dat hij controleert op de fysieke aanwezigheid van eiwitfragmenten van het virus in je lichaam. Voor de kwalitatieve detectie wordt een uitstrijkje gemaakt in de neusholte. Dankzij een nieuwe technologie hoeft het wattenstaafje slechts 2,5 centimeter diep in de neusholte te worden aangebracht.

 

Een zelftest is een coronatest die je zelf thuis kunt afnemen en aflezen. Laat je bij een positief testresultaat testen bij de teststraat van de GGD en ga in quarantaine. Test met een gevoeligheid van 97,5%.

 

De FlowFlex COVID zelftest is voor zowel particulier als zakelijk gebruik bedoeld. De sneltestkit is direct gebruiksklaar en wordt veelvuldig gebruikt door medische organisaties en zorginstellingen waaronder bejaarden- en verpleeghuizen. Ook in het primair en voortgezet onderwijs wordt deze ondiepe neusswab ingezet, net als binnen productiebedrijven. De zelftest is zeer nauwkeurig en heeft een gevoeligheid van 97,5% en een specificiteit van 99,5%. Dit laatste drukt uit bij hoeveel niet-besmette personen de test terecht een negatief resultaat oplevert. Het resultaat verkrijg je in 15 minuten. De test is twee jaar houdbaar.

 

Door de hoge gevoeligheid en specificiteit kan er met een hoge mate van betrouwbaarheid op de aanwezigheid van het coronavirus worden getest. De FlowFlex COVID zelftest is direct klaar voor gebruik en bevat alle benodigdheden om een test te kunnen uitvoeren. Je hebt geen andere instrumenten nodig.

 

Deze ondiepe neusswab is een aanzienlijk minder ingrijpende testmethode en maakt een snelle diagnose mogelijk. De per stuk verpakte test is bedoeld voor het diagnosticeren van personen die ervan worden verdacht een actieve COVID-19 infectie te hebben, binnen de eerste zeven dagen na het begin van de symptomen. Deze COVID sneltest is CE gekeurd, ISO gecertificeerd en officieel door het RIVM goedgekeurd. Wereldwijd zijn er inmiddels miljoenen van dit soort sneltesten ingezet bij de vaststelling en bestrijding van COVID-19.

 

Inhoud

  • 1x afzonderlijk verpakte testcassette
  • 1x individueel verpakt wattenstaafje
  • 1x individueel verpakte voorgevulde buis
  • 1x Nederlandse en Engelse gebruiksaanwijzing

 

Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 2,49
Aantal: Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Standaard levertijd

2 dagen

EAN

6921756492427  

Voorraad

18

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.