Gaviscon Kauwtabletten Pepermunt 16st

Gaviscon Kauwtabletten Pepermunt 16 stuks worden gebruikt voor de behandeling van de symptomen van gastro-oesofageale reflux, zoals zure oprispingen, zuurbranden, maagklachten (gerelateerd aan reflux).


Let op!

Dit is een geneesmiddel:
Er geldt een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product.

Wij verkopen geen geneesmiddelen aan personen onder de 16 jaar.

Bijsluiter raadplegen: klik op productgegevensblad


De Gaviscon Kauwtabletten met 250 mg natriumalginaat, 133,5 mg waterstofcarbonaat en 80 mg calciumcarbonaat hebben een frisse pepermuntsmaak.


wettelijke benaming
GAVISCON 250 PEPERMUNT


disclaimer
Lees voor gebruik eerst de bijsluiter.

Buiten het zicht en gebruik van kinderen houden.


indicatie
Indicatie: Voor de behandeling van de verschijnselen als zure oprispingen, zuurbranden, maagklachten (gerelateerd aan reflux), bijvoorbeeld, na een maaltijd of tijdens de zwangerschap, en bij patiënten met verschijnselen gerelateerd aan een slokdarmontsteking.


risicowaarschuwing
Bij gebruik samen met andere medicijnen raadpleeg eerst de bijsluiter of arts. Zonder overleg arts niet gebruiken bij slechte nierfunctie.


wanneer naar de huisarts
Als het gaat om kinderen met maagklachten (pijn in de bovenbuik). Bij eerder gebruik middelen tegen maagklachten zonder blijvend effect. Als de klachten verergeren of het voedsel niet goed zakt in de slokdarm. Bij braken i.c.m. afvallen en/of algehele malaise. Als er minder dan 1 jaar geleden een zweer aan maag of twaalfvingerige darm is behandeld. Als het gaat om een persoon ouder dan 50 jaar die voor het eerst klachten heeft. Bij een drukkende, zeurderige pijn in de buik tijdens zwangerschap. Bij pijn die uitstraalt naar de arm(en), kaken of de rug. Als de maagklachten verontrusten of binnen 2 weken niet verbeteren, ondanks gezonde voeding, bewegen of gebruik middel tegen maagklachten.


type zelfzorggeneesmiddel
Algemeen Verkrijgbaar (AV)

registratienummer
RVG 0068098

Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 3,49
Aantal: Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Standaard levertijd

2 dagen

EAN

5000158065802  

Voorraad

1

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.