Invictus Platinum Eau de Parfum 50ml

Invictus Platinum Eau de Parfum 50ml Invictus Platinum Eau de Parfum 50ml
Invictus Platinum Eau de Parfum 50ml Invictus Platinum Eau de Parfum 50ml
Invictus Platinum Eau de Parfum 50ml
0 Reviews | Review toevoegen
Dit ultieme trofee-parfum voor de succesvolle man van de wereld is ontworpen als een fris herenparfum vol muntachtige frisheid

Standaard levertijd

7 dag(en)

EAN

3349668599080

€ 85,90
€ 64,43
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Winnaarsmentaliteit, gevangen in een geur: het kenmerkt Invictus Platinum, de nieuwe eau de parfum van Paco Rabanne, tot in de kern. Dit ultieme trofee-parfum voor de succesvolle man van de wereld is ontworpen als een fris herenparfum vol muntachtige frisheid, geïntensiveerd met de houtachtige geurnoten van patchoeli, cipres en eikenmos, aangevuld met een verfrissend vleugje dynamische grapefruit.


Samenstelling:
Top noten: Absint - Grapefruit
Hart noten: Lavendel - Eikenmos
Basis noten: Munt - Patchoeli

Additionele informatie:

Winnaarsmentaliteit, gevangen in een geur: het kenmerkt Invictus Platinum, de nieuwe eau de parfum van Paco Rabanne, tot in de kern. Dit ultieme trofee-parfum voor de succesvolle man van de wereld is ontworpen als een fris herenparfum vol muntachtige frisheid, geïntensiveerd met de houtachtige geurnoten van patchoeli, cipres en eikenmos, aangevuld met een verfrissend vleugje dynamische grapefruit. Even charismatisch en complex als de man die van overwinnen zijn lifestyle maakt, na elke val als eerste weer opstaat en verdergaat waar anderen stoppen. De man die alles op alles zet voor het hoogst haalbare: de absolute top.

HOE RUIKT INVICTUS PLATINUM EAU DE PARFUM?

Invictus Platinum eau de parfum is de ultieme geurige bekroning van kracht en bravoure. Botsende geurnoten maken de geur even complex en intens als het leven zelf: sensuele, zinnenprikkelende lavendel benadrukt de wereldse elegantie en de subtiel gevaarlijke aantrekkingskracht van de geboren leider terwijl een gevaarlijk verslavend vleugje absint het complexe elixer een fascinerende edge geeft.

DE FLACON

De intense eau de parfum is gebotteld in een spectaculaire glazen trofee-flacon, uitgevoerd in staalgrijze kleurnuances die koele zelfverzekerdheid weerspiegelen. De iconische Invictus-vleugels, in zilverkleurig reliëf op het luxueuze glas aangebracht, fungeren als een welhaast keizerlijk zegel van kracht en heldhaftigheid. Paco Rabanne’s houtachtige, frisse eau de parfum voor mannen magnetiseert met een zinnenprikkelende ondertoon van sensuele elegantie en de zelfverzekerdheid die ware winnaars eigen is. Invictus Platinum verbindt aantrekkingskracht, karakter en veerkracht tot een dynamisch elixer dat de moderne man inspireert en motiveert alles uit het leven te halen. Invictus Platinum door Paco Rabanne. Gemaakt voor de moderne man op de top van zijn kunnen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.