• Veilig betalen
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-
  • Discreet verpakt
  • Snelle levering
  • Afhalen in onze winkel is Gratis
  • Veilig betalen
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-
  • Discreet verpakt
  • Snelle levering
  • Afhalen in onze winkel is Gratis
New Care Bifido Lacto Complex 10 sachets

New Care Bifido Lacto Complex 10 sachets

€ 15,95
-10%

€ 14,36

Productgegevensblad
Op voorraad
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

New Care Bifido Lacto Complex 10 sachets

New Care Bifido Lacto Complex is een probioticum, speciaal ontwikkeld voor zowel volwassenen als kinderen vanaf 4 jaar. Probiotica zijn levensvatbare melkzuurbacteriën. Bifido Lacto Complex bestaat uit meerdere stammen van meerdere soorten micro-organismen. Dit wordt ook wel multispecies genoemd. Naast multispecies preparaten bestaan ook monospecies preparaten. Monospecies producten bevatten meerdere stammen van één enkel micro-organisme.


New Care Bifido Lacto Complex is geproduceerd volgens een bijzondere technologie. Deze technologie is een garantie voor een goede stabiliteit, een goede overleving in het maag-darmkanaal en de biologische activiteit van de bacteriecultuur.

Eigenschappen

  • Bevat geen gluten, gist, lactose, kleurstoffen of conserveringsmiddelen


Gebruik

1 x daags 1 sachet toevoegen aan een half glas lauw water (100ml), 15 minuten laten staan, goed doorroeren en opdrinken. Neem New Care Bifido Lacto Complex ruim een uur voor of na de maaltijd in, bij voorkeur voor het slapen gaan.

Samenstelling

Bestanddelen per dagelijkse dosering:
(= bestanddelen per sachet van 3 gram)3 x 109 kve* in ongeveer gelijke verhoudingen:Bifidobacterium lactis W51Bifidobacterium lactis W52Enterococcus faecium W54Lactobacillus acidophilus W22Lactobacillus paracasei W20Lactobacillus plantarum W21Lactobacillus salivarius W24Lactococcus lactis W19Inuline414 mgFructo-oligosacchariden (FOS)36 mg

* kve = kolonievormende eenheid

Ingrediënten
1 maal daags 1 sachet toevoegen aan een half glas lauw water (100 ml), 10 minuten laten staan, goed doorroeren en opdrinken.
Neem New Care Bifido Lacto Complex ruim een uur voor of na de maaltijd in, bij voorkeur voor het slapen gaan.


NZVT

New Care Bifido Lacto Complex voldoet aan de normen van het NZVT systeem en is getest op de afwezigheid van dopinggerelateerde stoffen. Daarom is het logo van het NZVT op de voorzijde van de verpakking afgebeeld. Dit betekent dat New Care Bifido Lacto Complex met zekerheid door topsporters kan worden gebruikt.


Let op!

Gebruik Bifido Lacto Complex niet bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.Niet geschikt voor kinderen tot de leeftijd van vier jaar.

Voedingssupplementen mogen tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding enkel na overleg met een arts of apotheker worden ingenomen.


Waarschuwing

Dit product is een voedingssupplement.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Aanbevolen gebruik niet overschrijden.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.