• Veilig betalen
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-
  • Discreet verpakt
  • Snelle levering
  • Afhalen in onze winkel is Gratis
  • Veilig betalen
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-
  • Discreet verpakt
  • Snelle levering
  • Afhalen in onze winkel is Gratis
New Care Gewricht 120 tabletten

New Care Gewricht 120 tabletten

€ 36,95
-10%

€ 33,26

Productgegevensblad
Op voorraad
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

New Care Gewricht 120 tabletten

New Care Gewricht is een mineralenpreparaat met glucosamine, chondroitine en MSM. Glucosamine is afkomstig uit het pantser van schaal- en schelpdieren. Van nature komt het ook voor in ons lichaam, hetzelfde geldt voor chondroïtine. MSM is een organisch gebonden zwavel wat voorkomt in alle levende organismen. Naast deze bestanddelen is ook Mangaan toegevoegd, wat goed is voor de aanmaak en opbouw van kraakbeen in de gewrichten.

New Care Gewricht is een voedingssupplement dat per tablet een dosering van 1500 mg glucosaminesulfaat bevat, overeenkomend met 1178 mg glucosamine. Hierdoor biedt een inname van 2 tabletten per dag een goede aanvulling.


Gebruik

2 x daags 1 tabletTabletten met water innemen, bij voorkeur voor het slapen en/of na een bewegingsactiviteit.

Samenstelling per dagdosering (2 tabletten):

Glucosaminesulfaat​**1500 mgChondroïtinesulfaat500 mgMSM400 mg


** komt overeen met 1178 mg glucosamine per dag

Ingrediënten
Glucosaminesulfaat 2KCI (afkomstig van SCHAALDIEREN), vulstof: microkristallijne cellulose, chondroïtinesulfaat, methylsulfonylmethaan (MSM), antiklontermiddelen: siliciumdioxide en magnesiumstearaat, glansmiddel: hypromellose, verstevigingsmiddel: povidone, kleurstof: titaandioxide, antiklontermiddel: talk, bevochtigingsmiddel: polysorbaat, glansmiddel: bijenwas.


Allergeneninformatie
Bevat schaaldieren.New Care Gewricht bevat geen suiker, gluten, gist, lactose, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.


NZVT

New Care Gewricht voldoet aan de normen van het NZVT systeem en is getest op de afwezigheid van dopinggerelateerde stoffen. Daarom is het logo van het NZVT op de voorzijde van de verpakking afgebeeld. Dit betekent dat New Care Gewricht met zekerheid door topsporters kan worden gebruikt.


Let op!

Gebruik Gewricht niet bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.Voedingssupplementen mogen tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding enkel na overleg met een arts of apotheker worden ingenomen.


Waarschuwing

Dit product is een voedingssupplement.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Aanbevolen gebruik niet overschrijden.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.