• Veilig betalen
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-
  • Discreet verpakt
  • Snelle levering
  • Afhalen in onze winkel is Gratis
  • Veilig betalen
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-
  • Discreet verpakt
  • Snelle levering
  • Afhalen in onze winkel is Gratis
New Care Keelzuig 24 tabletten

New Care Keelzuig 24 tabletten

€ 6,95
-10%

€ 6,26

Productgegevensblad
Op voorraad
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

New Care Keelzuig 24 tabletten

New Care Keelzuig bestaat onder andere uit vitamine C, zink en vlierbes. Belangrijke inhoudsstoffen die het immuunsysteem ondersteunen. Vlierbes staat bekend als een goed middel voor het immuunsysteem. Het helpt bij het vrijer ademen en het houdt tevens de keel schoon. New Care Keelzuig bevat naast xylitol ook stevia als natuurlijke zoetstof. De keeltabletten zijn te gebruiken om de keel te verzachten en vrijer te ademen door de neus, maar New Care Keelzuig kan ook als aanvulling op de voeding worden gebruikt, wanneer er een extra behoefte is aan vitamine C en zink.

Gebruik

1-6 x daags 1 tablet opzuigenDe tabletten kunnen ook worden gebruikt als smakelijke aanvulling op de voeding van de extra behoefte aan vitamine C en zink. In dat geval volstaat 1-3 x daags 1 tablet.

Samenstelling per dagdosering:

%RI/ADH*Vitamine C1800 mg2250Rutine30 mgAcerola extract-25%30 mgRozenbottel30 mgZink, als citraat18 mg180Veenbes (cranberry) extract15 mgVlierbes (elderberry) extract9 mg


*Referentie-Inname / Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

New Care Keelzuig bevat geen gluten, gist, lactose, kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

Ingrediënten
Zoetstof: xylitol, vitamine C: calciumascorbaat en ascorbinezuur, vulstoffen: di-calciumfosfaat en microkristallijne cellulose, verdikkingsmiddelen: polyethyleenglycol en plantaardige olie, vulstof: cellulosederivaat, antiklontermiddel: siliciumdioxide, smeermiddel: magnesiumstearaat, smaakversterker: lemon aroma, zink citraat, acerola extract, rozenbottel, rutine, veenbes extract, vlierbes extract, zoetstof: stevia


Let op!

Gebruik Keelzuig niet bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.Dit voedingssupplement bevat zoetstof en is niet geschikt voor gebruik door kinderen tot de leeftijd van 3 jaar.Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.Voedingssupplementen mogen tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding enkel na overleg met een arts of apotheker worden ingenomen.


Waarschuwing

Dit product is een voedingssupplement.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Aanbevolen gebruik niet overschrijden.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.