• Veilig betalen
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-
  • Discreet verpakt
  • Snelle levering
  • Afhalen in onze winkel is Gratis
  • Veilig betalen
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-
  • Discreet verpakt
  • Snelle levering
  • Afhalen in onze winkel is Gratis
New Care Vitamine C1000 Zuurvrij 30 tabletten

New Care Vitamine C1000 Zuurvrij 30 tabletten

€ 9,50
-10%

€ 8,55

Productgegevensblad
Op voorraad
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

New Care Vitamine C1000 Zuurvrij 30 tabletten

New Care Zuurvrije C1000 is een ondersteuning voor de weerstand.

De formule bevat naast vitamine C als ascorbatencomplex ook van oorsprong natuurlijke bioflavonoïden. Mensen kunnen, in tegenstelling tot de meeste zoogdieren, zelf geen vitamine C aanmaken. Voor deze dagelijkse behoefte is de mens dus aangewezen op de voeding. Vitamine C bestaat in meerdere vormen. De meest gebruikte is de ‘zure’ vorm (ascorbinezuur). Vitamine C is daarnaast ook beschikbaar in ontzuurde vorm, als ascorbatencomplex.In deze formule is de ontzuurde vorm gebruikt.

De ontzuurde vorm is vriendelijk voor maag en darmen.

Bovendien ontziet de ontzuurde vitamine C het gebit. Dit is voor veel mensen een belangrijke reden om vitamine C als ascorbaat te gebruiken.

Vitamine C is een belangrijk antioxidant en ondersteunt het immuunsysteem.

Daarnaast is vitamine C van belang voor het zenuwstelsel, helpt bij vermoeidheid en ondersteunt het energieniveau. Bovendien draagt het bij aan een heldere geest en is goed voor het geheugen en het concentratievermogen.

Vitamine C draagt ook bij aan de vorming van collageen.

Dit is van belang voor een goede conditie van de bloedvaten, voor de botten en het kraakbeen en ondersteunt de stevigheid van de huid. Wanneer vitamine C wordt ingenomen tijdens of na de maaltijd, bevordert het de opname van ijzer uit de voeding.

Gebruik

Dagelijks 1-2 tabletten bij de maaltijd innemen.Advies is de dagdosering verspreid over de dag in te nemen voor een goede benutting in het lichaam.Tabletten met water innemen.

De Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH) vitamine C bedraagt 80 mg per dag.

Advies is om per dag 30 mg vitamine C per kilogram lichaamsgewicht te gebruiken.

Dit betekent voor iemand van 70 kg ruim 2.000 mg (= 2 tabletten) vitamine C per dag.

Samenstelling per dagdosering (2 tabletten):

%ADH*Vitamine C, als calciumascorbaat1000 mg1250%Vitamine C, als magnesiumascorbaat1000 mg1250%Citrus bioflavonoïden - 60%100 mgHesperidine - 95%100 mg

Ingrediënten
Vitamine C: calciumascorbaat en magnesiumascorbaat, vulstof: microkristallijne cellulose, citrus bioflavonoïden, antiklontermiddel: katoenzaadolie, hesperidine, antiklontermiddel: magnesiumstearaat, vulstof: siliciumdioxide, glansmiddel: hypromellose, bevochtigingsmiddel: polysorbaat, glansmiddel: bijenwas.

NZVT

New Care Zuurvrije C1000 voldoet aan de normen van het NZVT systeem en is getest op de afwezigheid van dopinggerelateerde stoffen. Daarom is het logo van het NZVT op de voorzijde van de verpakking afgebeeld. Dit betekent dat New Care Zuurvrije C1000 met zekerheid door topsporters kan worden gebruikt.


Let op!

Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.

Niet geschikt voor kinderen tot de leeftijd van twaalf jaar.

Mensen met hemachromatose dienen voorzichtig om te gaan met suppletie van vitamine C, omdat vitamine C de opname van ijzer vanuit de darm bevordert.

Voedingssupplementen mogen tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding enkel na overleg met uw arts of apotheker worden ingenomen.


Waarschuwing

Dit product is een voedingssupplement.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.

Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Aanbevolen gebruik niet overschrijden.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.