• Veilig betalen
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-
  • Discreet verpakt
  • Snelle levering
  • Afhalen in onze winkel is Gratis
  • Veilig betalen
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-
  • Discreet verpakt
  • Snelle levering
  • Afhalen in onze winkel is Gratis
New Care Vitamine D3 25mcg 100 capsules

New Care Vitamine D3 25mcg 100 capsules

€ 13,95
-10%

€ 12,56

Productgegevensblad
Op voorraad
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

New Care Vitamine D3 25mcg 100 capsules

New Care Vitamine D3 25 mcg is een vitamine D formule aangevuld met kokosolie. Vitamine D wordt voornamelijk in onze huid aangemaakt onder invloed van zonlicht. Vervolgens moeten de lever en de nieren het omzetten in de bruikbare vorm.

De productie van vitamine D is van diverse factoren afhankelijk, zoals bijvoorbeeld het klimaat waarin we leven, de mate van blootstelling aan zonlicht, het gebruik van zonnebrandcrèmes met UV filter, de huidpigmentatie, het functioneren van lever en nieren en onze leeftijd.

Omdat vitamine D betrokken is bij diverse vitale lichaamsfuncties heeft De Gezondheidsraad voor meerdere bevolkingsgroepen de aanbeveling gedaan om extra vitamine D te gebruiken, zoals bijvoorbeeld voor ouderen, mensen met een donkere huidskleur, zwangere vrouwen, gesluierde vrouwen en kinderen en volwassenen die onvoldoende buiten komen. Wanneer deze groepen verzekerd willen zijn van een voldoende inname van vitamine D, kan een voedingssupplement met vitamine D worden ingezet.

Vitamine D verhoogt de opname van mineralen zoals calcium in de botten. Hiermee is vitamine D belangrijk voor de spieren en voor het behoud van sterke botten en tanden.

De laatste tijd staat vitamine D ook in de belangstelling vanwege haar rol in het immuunsysteem en de natuurlijke afweer. Vitamine D is een in vet oplosbare vitamine en wordt beter opgenomen in de aanwezigheid van (voedings)vet.

Om de opname gunstig te beïnvloeden is kokosolie aan deze capsules toegevoegd.


NZVT

New Care Vitamine D3 25 mcg voldoet aan de normen van het NZVT systeem en is getest op de afwezigheid van dopinggerelateerde stoffen. Daarom is het logo van het NZVT op de voorzijde van de verpakking afgebeeld.

Dit betekent dat New Care Vitamine D3 25 mcg met zekerheid door topsporters kan worden gebruikt.


Gebruik

1 x daags 1 capsule, tijdens de maaltijdCapsules met water innemen.

Samenstelling per dagdosering (1 capsule):

%RI/ADH*Vitamine D3, als cholecalciferol25 ug500Kokosolie50 mg


*Referentie-Inname / Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid


Ingrediënten

Medium chain triglycerides, capsule: gelatine, kokosolie, bevochtigingsmiddelen: glycerol en water, kleurstof: ijzeroxide, cholecalciferol

Waarschuwing

Dit product is een voedingssupplement.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Aanbevolen gebruik niet overschrijden.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.