• Veilig betalen
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-
  • Discreet verpakt
  • Snelle levering
  • Afhalen in onze winkel is Gratis
  • Veilig betalen
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-
  • Discreet verpakt
  • Snelle levering
  • Afhalen in onze winkel is Gratis
New Care Zink 90 tabletten

New Care Zink 90 tabletten

€ 11,95
-10%

€ 10,76

Productgegevensblad
Op voorraad
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

New Care Zink 90 tabletten

New Care Zink is een goed opneembare formule en bevat per tablet 15 mg zinkcitraat en 15 mg zinkpicolinaat. Zink is aanwezig in al onze weefsels en vervult tal van belangrijke functies in het lichaam. Het mineraal is belangrijk voor het immuunsysteem, voor haar, huid en nagels en voor het behoud van sterke botten. Zink is ook betrokken bij het vitamine A metabolisme en komt relatief veel voor in onze ogen. Hiermee is zink belangrijk voor het gezichtsvermogen. Daarnaast is het goed voor het geheugen en het concentratievermogen. Zink is ook belangrijk voor de vruchtbaarheid en voortplanting. Tevens heeft het invloed als antioxidant.


Gebruik
1 x daags 1 tablet, tijdens de maaltijd

Tabletten met water innemen.

Samenstelling per dagdosering (1 tablet):

%RI/ADH*Zink, als citraat15 mg150Zink, als picolinaat15 mg150


*Referentie-Inname / Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Ingrediënten
Vulstof: microkristallijne cellulose, zink: citraat en picolinaat, antiklontermiddel: magnesiumstearaat, vulstof: siliciumdioxide.

New Care Zink bevat geen suiker, gluten, gist, lactose, kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

NZVT

New Care Zink voldoet aan de normen van het NZVT systeem en is getest op de afwezigheid van dopinggerelateerde stoffen. Daarom is het logo van het NZVT op de voorzijde van de verpakking afgebeeld. Dit betekent dat New Care Zink met zekerheid door topsporters kan worden gebruikt.


Let op!

Gebruik Zink niet bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.

Niet langer dan drie maanden aaneengesloten gebruiken.

Bij gebruik langer dan drie maanden dient New Care Zink te worden gecombineerd met New Care Multi.

De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Voedingssupplementen mogen tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding enkel na overleg met een arts of apotheker worden ingenomen.


Waarschuwing

Dit product is een voedingssupplement.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Aanbevolen gebruik niet overschrijden.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.